Gå till innehåll
Mälaröarnas Ridklubb
Mälaröarnas Ridklubb
Fantasia
Rana
KM

Klubb- och träningstävlingar

Våra klubb- och träningstävlingar ger hästar och ryttare en möjlighet att "träna på att tävla". Tävlingarna genomförs under enklare former där deltagare också får funktionärsuppgifter. Våra tävlingar riktar sig till ryttare på nivå 2 och uppåt, men vi genomför även aktiviteter för mer orutinerade ryttare i form av blåbärshoppningar och lingondressyr.

Vill du tävla?

Tänk på följande:

  • För information om planerade tävlingar och aktiviteter, följ oss på Instagram @malaroarnas_ridklubb och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
  • Anmälan och fakturering sker vanligtvis via Min ridskola om inget annat anges. Tävlingsavgift ska vara betald innan start.
  • Stäm alltid av med din ridlärare innan du anmäler dig! Detta för att vara säker på att du väljer rätt nivå och rätt häst(ar).
  • Vid anmälan:
    • Önska minst tre hästar! Vi försöker att tillgodose önskemål om hästar, men det är inte alltid möjligt. Vi stämmer alltid av med våra instruktörer för att hitta en balans för både ryttare och hästar.
    • Glöm inte ange vilket program du vill rida eller vilken höjd du vill hoppa!
  • Klädkod: hel och ren med godkänd hjälm och sko med klack. Säkerhetsväst för yngre ryttare vid hoppning (finns att låna i stallet). Inga särskilda tävlingskläder krävs.

Program

För dressyrtävlingar anges vilka program som är aktuella för just den tävlingen. På Svenska Ridsportförbundets hemsida Länk till annan webbplats. finns samtliga dressyrprogram och protokoll. På dressyrprogram.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns dressyrprogram uppritade.

På Lingondressyrtävlingar för våra mer oerfarna ekipage använder vi oss av Märke 1 Pdf, 527.6 kB. och Märke 2 Pdf, 561.3 kB..

Publicerad: 2022-10-30

Senast uppdaterad: 2022-12-23

Författare: Johanna Giorgi