Gå till innehåll
Mälaröarnas Ridklubb
Mälaröarnas Ridklubb

Mälaröarnas ridklubbsnyheter nr 2

Hej alla medlemmar,

Nu är våren här på riktigt. Några grupper har haft möjlighet att genomföra några av lektionerna ute i skogen och på utebanan. Härligt med frisk luft för oss ryttare och våra fina hästar på ridskolan. TÄKO har genomfört några riktigt bra tävlingar för våra unga ryttare. Det är roligt att se utvecklingen bland de som startar på klubbens tävlingar. Det handlar inte bara om poäng eller att rida felfritt vid bedömning. Klubbens tävlingskommitté adderar teman som exempelvis: ridvägar, sits och balans vid bedömning och att man som ryttare får med sig vad man ska träna lite extra på till nästa gång när man deltar i klubbens tävlingar.

Följ oss på Facebook samt Instagram för mer information om vårens respektive tävling samt när anmälan öppnar!

Nu bygger vi ridtält. Var med och bidra för att utveckla klubbens verksamhet!

Som vi berättade om i vårt första nyhetsbrev har vi kommit en bra bit på väg med arbetet att få ridtältet på plats till när höstterminen startar. Vi arbetar nu med att besluta om markleverantör som ska förbereda arbetet inför leverans av tält. Vi fick fin publicitet i Mälaröarnas nyheter, se bifogad artikel. Styrelsen och projektgruppen arbetar intensivt med att få full finansiering på plats. Vi saknar i nuläget 350 tkr. Vi har ett antal lokala Ekerö företag som sponsrar oss. Med ett ridtält på vår anläggning innebär det att vi kan bibehålla och utveckla vår verksamhet för barn och vuxna.

Nu vänder vi oss till dig som är medlem i klubben att bidra med medlemssponsring. Det är valfritt, ett bidrag från dig innebär att vi kan gemensamt nå målet med vårt ridtält.

Har du ett företag? På vår hemsida finns tre olika paket för företag:

Våra sponsorpaket | Mälaröarnas Ridklubb (malaroarnasridklubb.se)

Sponsorpaket för dig som är medlem

Medlemssponsring

Privat namn på ”Vi stödjer MäRK” -tavlan
Avtalslängd 1 år
Valfritt engångsbelopp från 500 kr och uppåt

Vill du bidra? Swisha till 123-126 10 31 alternativ använd konto 5210–4551 och uppge för och efternamn vid betalning. Du får själv besluta om du vill vara synlig eller anonym.

Vill du komma i kontakt med oss i styrelsen?
Mejla till info.malaroarnasridklubb@gmail.com eller besök oss på www.malaroarnasridklubb.se Länk till annan webbplats. instagram malaroarnas_ridklubb.se och vi finns även på facebook Mälaröarnasridklubb.

Hälsningar Mälaröarnas ridklubbs styrelse. Den lilla klubben med det stora hjärtat.

Publicerad: 2024-04-21

Senast uppdaterad: 2024-04-21

Författare: Irene Myrin